FLÅKLYPA KOKEBOK - familiemat fra Alvdal, Roma og omegn
Velkommen til den mest fantastiske kokeboken som noensinne har forlatt Flåklypa! En gastronomisk odyssé som starter jordnært i Alvdal og ender i La Bella Italia.
Boken er en hyllest til gleden ved å lage maten selv og spise den. En leken og fristende kokebok med inspirasjon fra Kjell Aukrust Flåklypa-univers, presentert med oppskrifter og bilder av Jan Henrik Gladkokken Syversen. Bon appétit, eller som Kjell Aukrust selv sa: Ingen mat smaker bedre enn den man spiser selv.
FLÅKLYPA KOKEBOK - familiemat fra Alvdal, Roma og omegn
Velkommen til den mest fantastiske kokeboken som noensinne har forlatt Flåklypa! En gastronomisk odyssé som starter jordnært i Alvdal og ender i La Bella Italia.
Jan Henrik Syversen, en matglad hobbykokk fra Oslo, var med i programmet MasterChef Norge for noen år siden. Det ble starten på eventyret Gladkokken og en av Norges mest populære blogger, Gladkokken.no. Han stortrives med alle sine aktiviter og holder foredrag, matkurs og deltar på andre evenementer for å spre det glade budkapet om god mat.
Han har utviklet en rekke velsmakende og helsprø oppskrifter for kokebøker basert på kjente barneunivers som Kaptein Sabeltann og Flåklypa.