
Vinter
Lise Finckenhagen
Laster...
Laster...
–Moss Avis
Lise Finckenhagen (f.1976) er en profilert kokk og merittert matprofil. Hun er en populær matformidler og har skrevet flere kokebøker.
Lise Finckenhagen begynte som lærling hos Eyvind Hellstrøm på legendariske Bagatelle som 17-åring. Hun har også jobbet på Annen etage, og hatt rollen som dessertkokk på anerkjente Oro. Finckenhagen har vunnet Young chef of the year, konkurrert med det norske laget i Bocuse d’Or, og har gjennom sin karriere opparbeidet seg ry som en av Norges dyktigste og mest folkekjære kokker.
Av Lise Finckenhagen, 2011, Innbundet
Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder flere enn 240 av Lises Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger. Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den.
Fredag er ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glade i. Med Lise Finckenhagens nye kokebok blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul.
–Oppland Arbeiderblad
–Appetitt
–D2, Dagens Næringsliv
–Vi i Villa
–Stavanger Aftenblad
–Norsk Ukeblad
–Avisa Nordland
–Adresseavisen
–Bergensavisen
–Bok og Samfunn
–Hallingdølen
–Allers
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 349,-