Farvel til pulversauser, posesupper, ferdigmat og ultraprosesserte greier!
Etterspørselen fra seerne etter Grunnboka har vært enorm. Nå er endelig kokeboka som redder deltakerne i den populære tv-serien Kokkeskolen på TV 2 tilgjengelig for alle!
Dette er boka med de enkle, men uunnværlige oppskriftene som løfter måltidene våre. Hjemmelaget kraft. Sauser og supper. Grønnsaker. Deiger og ris- og eggeretter. Klassiske oppskrifter som det er lett å undervurdere betydningen av.
Grunnboka er også en veileder til riktig behandling av ingredienser, ideelle steke- og koketider og smarte komboer som hjelper deg å forstå de enkle prinsippene for å lykkes når du lager mat.
Grunnboka vil garantert inspirere og gi deg mange fantastiske smaksopplevelser, enten du er ny eller erfaren på kjøkkenet. Med litt øvelse vil rettene både gi deg mestringsfølelse og mersmak.
Farvel til pulversauser, posesupper, ferdigmat og ultraprosesserte greier!
Etterspørselen fra seerne etter Grunnboka har vært enorm. Nå er endelig kokeboka som redder deltakerne i den populære tv-serien Kokkeskolen på TV 2 tilgjengelig for alle!
199,-
Sendes umiddelbart
Ved kjøp av digitale produkter gjelder ikke angrerett. Lydbøkene og e-bøkene lagres på Min side under Digitale produkter, hvor man enkelt kan laste dem ned.
Stjernekokk, kokebokforfatter og tv-profil Eyvind Hellstrøm har vært en avgjørende bidragsyter til utviklingen av norsk kokkekunst. Hellstrøm var sjefskokk og medeier ved restaurant Bagatelle i Oslo, den første restauranten i Norge som ble tildelt to stjerner i Michelinguiden.
Eyvind Hellstrøm er Ridder av St. Olavs orden av 1. klasse, og Ridder av den franske Æreslegion, Ordre national de la Légion d`honneur.
Produktinformasjon
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2025
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202890445
Kategori: Norsk sakprosa for voksne, Mat og drikke, Kokebøker