
Wenches beste oppskrífter fra God morgen Norge
Wenche Andersen
Laster...
Laster...
Wenche Andersen er utdannet kokk og kostholdsøkonom, og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har gitt ut en rekke bestselgende kokebøker med et totalsalg på over 120 000, og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst.
Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».
Av Wenche Andersen, 2014, Innbundet
Koldtbord, tapas og buffet er perfekt når du venter mange gjester, enten du skal arrangere konfirmasjon, 50-årslag, barnedåp eller romjulslunsj. Men hvor mye kjøtt må du kjøpe inn, hva passer sammen, og når bør du begynne å lage maten?
Wenche Andersen har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av store festdager. Noen retter kan lages flere dager i forveien, og noe kan oppbevares i fryseren. Bordet dekker du med gammelt og nytt, og på selve dagen har du full kontroll og kan kose deg sammen med gjestene!
Fri frakt på bestillinger over 349,-