Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter.
Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter.
Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
Trond Svendgård er kokk og driver www.plukkselv.no, Norges største nettsamfunn og -butikk for sanking. Han har tidligere utgitt flere bøker sammen med Flying Culinary Circus.
Produktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202572280
Antall sider: 256
Kategorier: Diverse, Natur og friluftsliv
Anmeldelser
«Glem dyr trøffel og eksotisk østers. Delikatessene befinner seg der du bor.»
«Endelig er den her. Skattekartet av en kokebok som viser deg veien til unike delikatesser – rett utenfor stuedøra.»
«Denne boka er rett og slett en gullgruve for alle som har lyst til å utforske nærmiljøets potensial innen kokkekunsten.»
«...Dette er en bok med mange illustrasjoner og har så tydelige råd at selv den ferskeste selvplukker kan gå på tur med det nødvendige utstyret: En hagesaks, en liten spade og noen brødposer.»