I Norge har vi en godt utviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og ferskvannsfisk.
Jegere og sportsfiskere skaffer vilt og fisk selv, og mange oppsøker vilt- eller fiskebutikken. Her er både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.
I Norge har vi en godt utviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og ferskvannsfisk.
Jegere og sportsfiskere skaffer vilt og fisk selv, og mange oppsøker vilt- eller fiskebutikken. Her er både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.
"To praktikere deler gode tips og oppskrifter med seg. Dette er en heldig fusjon av en naturinspirert kokk og redaktøren for bladet Jakt & Fiske. Verdt å lese: Like lærerikt for oss som må jakte i butikkens frysedisker, som for de heldige som har tilgang på fugl og vilt. Verdt å bruke: Gode oppskrifter som dekker langt mer enn jaktkjøkkenet. Hendig format"
"... denne boka byr på et vell av inspirasjon og er åpenbart et sted jeg vil lete neste gang jeg vil finne en vri på orrhanen. Eller harepus. Pluss også for gode og velfunderte vinforslag. Og for enkelt gjennomførbare retter for kokeamatører."